Grand Kartal Otel'in ortaklarından Ceyda Hacıbekirlioğlu'ndan tepki çeken paylaşım! Önce yazdı sonra hesabını kapattı

- Güncelleme:
Grand Kartal Otel'in ortaklarından Ceyda Hacıbekirlioğlu'ndan tepki çeken paylaşım! Önce yazdı sonra hesabını kapattı
Gündem Haberleri

Kartalkaya Kayak Merkezi'nde 78 kişinin yanarak can verdiği Grand Kartal Otel'in ortaklarından Ceyda Hacıbekirlioğlu'nun sosyal medya paylaşımları büyük tepki topladı. Bir gönderisinde yangın merdivenlerinden bahseden Hacıbekirlioğlu, "Yangın merdiveni var. Tabii ki tahtadan değil bu yangın merdiveni!" dedi, diğer mesajında ise hassasiyet bekledi. Eleştirilerin ardından hesabını kapattı.

Önemli kış turizmi destinasyonlarından Kartalkaya Kayak Merkezi'nde bulunan 238 kişinin konakladığı Grand Kartal Otel'de çıkan yangında 78 kişi feci şekilde can verdi, 51 kişi de yaralandı. Otelin ortaklarından olan Ceyda Hacıbekiroğlu'ndan facia ile ilgili tepki çeken bir açıklama geldi. Hacıbekirlioğlu, eleştirilerin ardından hesabını kapattı.

Grand Kartal Otel'in ortaklarından Ceyda Hacıbekirlioğlu'ndan tepki çeken paylaşım! Önce yazdı sonra hesabını kapattı - 1. Resim

'HERKESTEN HASSASİYET BEKLİYORUZ'

Hacıbekirlioğlu ilk paylaşımında "Otel sahipleri olarak biz de oradaydık. Çocuklarımızla birlikte bunu yaşadık. Ben camı kırarak çatıya çıktım ve çocuklarımı bu şekilde çıkardım. Çıktığımda ellerim kan ve cam içindeydi. Ablamlar kızlarını dumanların arasından çıkardılar. Annem de çatıya çıkarak kurtuldu. Bizim de kaybettiğimiz arkadaşlarımız var. Acımız çok büyük. Herkesten hassasiyet bekliyoruz. Başımız sağ olsun..." dedi. 

Grand Kartal Otel'in ortaklarından Ceyda Hacıbekirlioğlu'ndan tepki çeken paylaşım! Önce yazdı sonra hesabını kapattı - 2. Resim

'OTELDE 2 YANGIN MERDİVENİ VAR, TAHTADAN DEĞİL'

Facianın yaşandığı günden itibaren en çok konuşulan konuların başında ise otelin yangın merdivenlerinin olup olmadığıydı.

Grand Kartal Otel'in ortaklarından Ceyda Hacıbekirlioğlu'ndan tepki çeken paylaşım! Önce yazdı sonra hesabını kapattı - 3. Resim

Hacıbekirlioğlu ilk paylaşımının ardından bir açıklama daha yaparak yangın merdiveni tartışmalarına tepki gösterdi: "Son olarak; Yangın merdiveni var. 2 adet var. Tabi ki tahtadan değil bu yangın merdiveni! Fakat yangın ve dumanlar koridordan geldiği için odanın kapısını açamadık! Kapının altından duman geliyordu, koridora koşmak ne mümkün! Bizi ailecek bilen herkes bir cana zarar gelmesin diye her şeyi yapacağımızı bilir. Arkadaşlarımdan kurtulanlar da var. Aynı katta kaldığım kaybettiğim arkadaşım da var. Bu acı olayı birlikte yaşadığımız, etkilenen çocuklarımız da var. Hassasiyetiniz için teşekkür ederiz. Başımız sağ olsun." ifadelerini kullandı.

Grand Kartal Otel'in ortaklarından Ceyda Hacıbekirlioğlu'ndan tepki çeken paylaşım! Önce yazdı sonra hesabını kapattı - 4. Resim

TEPKİLER SONRASI HESABINI KAPATTI

İkinci paylaşımıyla sosyal medyada eleştiri yağmuruna tutulan Hacıbekiroğlu, gelen tepkilerin ardından hesabını kapattı.

Grand Kartal Otel'in ortaklarından Ceyda Hacıbekirlioğlu'ndan tepki çeken paylaşım! Önce yazdı sonra hesabını kapattı - 5. Resim

Korkunç olayın yaşandığı Grand Kartal Otel'den faciaya ilişkin yapılan ilk açıklamada, "Bugün otelimizde meydana gelen yangın nedeniyle yastayız. Hayatını kaybeden misafirlerimize ve ekip arkadaşlarımıza Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabır, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz. Bu elim olay hepimizi o kadar derinden sarsmıştır ki tarif edemiyoruz. Ailemizin fertleri, çocuklarımız, torunlarımız, arkadaşlarımız, iş arkadaşlarımız da otelde bulunduğu için bu acıyı en yoğun şekilde yaşadık ve yaşıyoruz. Olayın tüm boyutlarının aydınlatılması için yetkililerle iş birliği içindeyiz. Yaşanan kayıplar nedeniyle çok üzgünüz ve bu acıyı yürekten paylaştığımızı bilmenizi isteriz. Saygılarımızla, Grand Kartal Otel" ifadeleri kullanılmıştı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
merh23 Ocak 2025 11:22

yahu sizlerden bir kisi ölmemis demekki sizler biliyordunuz eksikleri. Para kazanmak kolay baskalarin sirtindan. Para vermeye gelince vermeziniz. ne gerek var dersiniz. cepinizde duracagina Ticaret yatirim yapip hem Isciler, hem Devlet kazansin Vergilerden ondan sonra gelir vergisinden gider olarak düsürün ne var yani Hoteli 6 ay kapatip basta asagiya yenilense ama sizde o kafayapisi yok sizde RÜSVET Yapisi var. vermiycen devamli alacaksin. Böylelerine IDAM gelmesi lazim

Sonraki Haber Yükleniyor...