Hatay'da depremden ağır hasar alan bina çöktü

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Sondakika, Haber, Ayrıntı, Haber

Gündem Haberleri

Hatay'ın merkez Antakya ilçesinde, 6 Şubat 2023'teki depremlerde ağır hasar alan 2 katlı bina çöktü.

Türkiye 6 Şubat 2023'te Kahramanmaraş merkezli 'Asrın Felaketi' ile karşı karşıya kaldı. Depremlerinin ardından Türkiye'nin dört bir yanında şiddetli artçı depremler sürerken, dayanıksız binalar depreme ihtiyaç dahi duymadan çökmeye başladı. İstanbul Bahçelievler'de 3 katı kaçak olan 7 katlı binanın çökmesinin ardından Hatay'da da bir binanın çöktüğü haberi geldi.

HATAY'DA DEPREMDEN AĞIR HASAR ALAN BİNA ÇÖKTÜ

Hatay'ın merkez Antakya ilçesinde, 6 Şubat 2023'teki depremlerde ağır hasar alan 2 katlı bina kısmen çöktü. Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından korumaya alınan binada yaşanan çökme sonrasında çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine AFAD, itfaiye, polis ve 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi.
Hatay'da depremden ağır hasar alan bina çöktü - 1. Resim

CADDE YAYA TRAFİĞİNE KAPATILDI

Ekiplerin yaptığı kontrollerde herhangi bir yaralanma veya mahsur kalma yaşanmadığı tespit edildi. Cadde, polis ekipleri tarafından önlem amaçlı araç ve yaya trafiğine kapatıldı.
Düzenleyen:  - Gündem
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Mehmet Salih Arvas 28 Haziran 2024 21:17

Bugüne kadar niçin yıktırılmadı, göz yumuldu. Geçmiş olsun

Sonraki Haber Yükleniyor...