Hindistan'da donanma teknesi, feribota çarptı: 13 ölü

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Hindistan'da donanma teknesi, feribota çarptı: 13 ölü
Gündem Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Hindistan’da donanmaya ait sürat teknesinin yolcu taşıyan feribota çarpması sonucu 13 kişi hayatını kaybetti.

Hindistan'ın Maharaştra eyaletinde yer alan Mumbai’de donanmaya ait sürat teknesi, yolcu taşıyan feribota çarptı. Kazada, 3’ü donanma personeli olmak üzere toplam 13 kişi hayatını kaybetti.

Yetkililer, feribotta 100’den fazla yolcunun bulunduğunu ve Elephanta Adaları'ndan Hindistan Geçidi'ne gittiğini aktardı. Kazadan 99 kişinin sağ olarak kurtarıldığını ifade eden yetkililer, kayıp kişiler için arama-kurtarma çalışması başlatıldığını belirtti.

Donanma tarafından yapılan açıklamada, sürat teknesinin test sürüşünde olduğu ve motor arızası nedeniyle kontrolü kaybettiği aktarıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...