İmamoğlu'nun diploma iptali sonrası İstanbul'da tüm polislerin izinleri iptal edildi
Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun diplomasının İstanbul Üniversitesi tarafından iptal edilmesinin ardından İstanbul'da tüm polislerin izinleri iptal edildi.
Siyasi yasak istemiyle hakkında 5. dava açılan ve 27 yıla kadar hapsi istenen İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun diploması İstanbul Üniversitesi tarafından iptal edildi. CHP'de Cumhurbaşkanlığı adaylığı için yapılacak ön seçimde tek adayı olan İmamoğlu'nun diplomasının iptal edilmesinin ardından İstanbul'da güvenlik tedbirleri artırıldı.
İSTANBUL'DA TÜM POLİSLERİN İZİNLERİ İPTAL
İmamoğlu kararı sonrası düzenlenecek miting ve sonrasında yaşanabilecek olumsuzluklara karşı tedbir olarak İstanbul'da tüm polislerin izinleri iptal edildi. Tüm personel en az 12 saat mesai yapacak.
Kaynak: Türkiye GazetesiEditör: Baki Sancak
yahu Ben bu toplumu anlamiyorum sahtekarlikla alinan bir diplomanin ve sahislarin arkasinda durabiliyorlar dün bunu yapan gelecekte Neler yapar ve yapti görüyoruz. böyle insanlarin arkasinda durmaxiniz sonra ileride sizede dokanir