Irak ordusu ile PKK arasında çatışma!

Anadolu Ajansı
- Güncelleme:
Irak ordusu ile PKK arasında çatışma!
Gündem Haberleri  / Anadolu Ajansı

Terör örgütü PKK bölgede huzuru baltalamaya devam ediyor. Suriye'de sivillere saldıran teröristler bu sefer de Irak ordusuna bağlı 2 sınır muhafızını öldürdü. Irak İçişleri Bakanlığı, Duhok'ta muhafızlara saldıran iki PKK'lı teröristin öldürüldüğünü duyurdu.

Irak İçişleri Bakanlığı, Duhok vilayetine bağlı Zaho ilçesinde 2 Irak sınır muhafızını öldüren PKK'lı 2 teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu.

Irak İçişleri Bakanlığına bağlı Irak Sınır Muhafızları Komutanlığı, iki Irak sınır muhafızının PKK’lı teröristler tarafından öldürülmesinin ardından yazılı açıklama yaptı.

Açıklamada, "Sınır Kuvvetlerine ait güçler, Zaho ilçesine bağlı Batufa semtinde yasaklı PKK örgütüne bağlı terörist unsurlarla çatışmaya girdi. Devriyelerimize saldıran 2 PKK unsuru öldürüldü." ifadesine yer verildi.

Irak ordusu ile PKK arasında çatışma! - 1. Resim

PKK'DAN HAİN SALDIRI

Terör örgütü PKK tarafından Zaho'da düzenlenen saldırıda 2 Irak sınır muhafızı hayatını kaybetmiş, 1’i de yaralanmıştı.

Terör örgütü PKK, Irak’ta güvenlik güçleri ve sivilleri hedef alan terör saldırılarıyla ülkenin güvenliği ve istikrarına zarar verdiği gibi işgal altında tuttuğu yüzlerce köye hizmet götürülmesini ve bu bölgelerin kalkınmasını da engelliyor.

Anadolu Ajansı

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...