Isparta'da Gelendost Belediye Başkanı Mustafa Özmen'e şok operasyon! Gözaltına alındı

Isparta'nın Gelendost ilçesinde yürütülen soruşturma kapsamında Belediye Başkanı Mustafa Özmen, emniyet ekiplerince gözaltına alındı. Operasyon kapsamında Özmen’le birlikte 5 kişi hakkında işlem yapılırken, soruşturmanın detaylarına ilişkin resmi açıklama henüz yapılmadı. Özmen, 2024 yerel seçimlerinde İYİ Parti'den belediye başkanı seçilmiş ve daha sonra partisinden istifa etmişti.
Isparta'nın Gelendost ilçesinde yürütülen soruşturma kapsamında Gelendost Belediye Başkanı Mustafa Özmen gözaltına alındı.
Isparta Valiliği'nden yapılan açıklamada, Yalvaç Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatları doğrultusunda Isparta İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından bugün gerçekleştirilen operasyonda Gelendost Belediye Başkanı Mustafa Özmen ile birlikte 5 şüpheli hakkında arama, yakalama ve gözaltı işlemlerinin uygulandığı bildirildi.
Soruşturmanın içeriği ve şüphelilere yöneltilen suçlamalar hakkında resmi makamlardan henüz ayrıntılı bir açıklama yapılmazken, sürecin devam ettiği öğrenildi.
İYİ PARTİ'DEN İSTİFA ETMİŞTİ
Gelendost Belediye Başkanı Mustafa Özmen, 2024 yerel seçimlerinde İYİ Parti'den belediye başkanı seçilmiş ve daha sonra partisinden istifa etmişti. Özmen, bağımsız belediye başkanı olarak görevine devam ediyordu.