İstanbul Boğazı'nda sıcak saatler! Tekneler akıntıya kapıldı, sahil güvenlik harekete geçti

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Gündem Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

İstanbul Boğazı'nda balıkçı tekneleri, avlanmak için denize bıraktıkları ağlarla birlikte akıntıya kapıldı. Teknelerin sürüklendiği bölgelere sahil güvenlik ekipleri sevk edildi.

Olay, Çubuklu ve Paşabahçe açıklarında meydana geldi. Avlanmaya çıkan balıkçıların tekneleri akıntıya kapıldı. Balıkçılar denize bıraktıkları ağlarla birlikte Kanlıca yönüne doğru sürüklendi.

İstanbul Boğazı'nda sıcak saatler! Tekneler akıntıya kapıldı, sahil güvenlik harekete geçti - 1. Resim

SAHİL GÜVENLİK EKİPLERİ HAREKETE GEÇTİ

Balıkçılar, akıntıya karşı mücadele ederek ağlarını toplamak ve teknelerini kontrol etmek için çaba sarf etti. Sahil güvenlik ekipleri bölgeye sevk edildi.

İstanbul Boğazı'nda sıcak saatler! Tekneler akıntıya kapıldı, sahil güvenlik harekete geçti - 2. Resim

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...