İstanbul'da deprem olacak mı? Naci Görür vatandaşları uyardı

- Güncelleme:
İstanbul'da deprem olacak mı? Naci Görür vatandaşları uyardı
Gündem Haberleri

Yer Bilimci ve Deprem Uzmanı Prof. Dr. Naci Görür, İstanbul Planlama Ajansı’nın (İPA) araştırmasında İstanbulluların verdiği cevaba tepki göstererek, "Pes doğrusu, gelmekte olan deprem tehlikesine inanmak için daha ne olmasını istiyorsunuz? Maraş yetmedi mi?" ifadelerini kullandı.

İstanbul Planlama Ajansı'nın (İPA) Kasım 2024 araştırmasına göre İstanbullular kentin ilk üç sorununu; yüzde 60,4’le trafik, yüzde 55’le ekonomik sorunlar, yüzde 44’le sığınmacılar olduğunu kaydetti.

İstanbul'da deprem olacak mı? Naci Görür vatandaşları uyardı - 1. Resim

Yer Bilimci ve Deprem Uzmanı Prof. Dr. Naci Görür, sosyal medya X hesabı üzerinden İPA araştırmasında verilen cevapları sert bir dille eleştirdi. Prof. Dr. görür, şu ifadeleri kullandı:

İstanbul'da deprem olacak mı? Naci Görür vatandaşları uyardı - 2. Resim

"Bir araştırma yapılmış. İstanbul'da en önemli sorun ekonomi, trafik ve sığınmacılarmış. Bunu sevgili İstanbullular söylemiş. Pes doğrusu, gelmekte olan deprem tehlikesine inanmak için daha ne olmasını istiyorsunuz? Maraş yetmedi mi?"

İstanbul'da deprem olacak mı? Naci Görür vatandaşları uyardı - 3. Resim

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...