İstanbul Halıcıoğlu'nda metrobüs yangını! Ekipler olay yerinde

- Güncelleme:
Gündem Haberleri

İstanbul Halıcıoğlu'nda bir metrobüste yangın çıktı. Mecidiyeköy yönünde 2, Avcılar yönünde 1 şerit kapatıldı. Yolcuların tahliye edildiği öğrenilirken yangın kısa süre sonra ekipler tarafından söndürüldü.

İstanbul'da geçtiğimiz günlerde meydana gelen ve bir kişinin hayatını kaybetmesine neden olan metrobüs kazasından günler sonra bu kez milyonların kullandığı ulaşım aracı yangın haberiyle gündeme geldi.

İstanbul'da metrobüs yangını - 1. Resim

Sabah saatlerinde Halıcıoğlu durağında bir metrobüste yangın çıktı. Mecidiyeköy yönünde 2, Avcılar yönünde 1 şerit kapatılırken çok sayıda ekip olay yerine intikal etti.

Yangın kısa süre sonra söndürüldü.

İstanbul Halıcıoğlu'nda metrobüs yangını! Ekipler olay yerinde - 2. Resim

SEFERLER AKSADI

Yangın nedeniyle metrobüs yolunda seferler aksadı. Yangının söndürülmesinin ardından seferler tek şeritten sağlanmaya başladı.

D-100 kara yolunun Halıcıoğlu Okmeydanı mevkisinde de trafik yoğunluğu oluştu.

İtfaiye ekiplerinin metrobüste soğutma çalışması sürüyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...