İstanbul'da sıcak saatler! Kimyasal madde fabrikası küle döndü
İstanbul Beylikdüzü'nde kimyasal madde üreten bir fabrikada yangın çıktı. İhbar üzerine adrese çok sayıda ekip sevk edildi. Yangın birkaç saat içinde söndürüldü.
Yangın, sabah 7.30 saatlerinde Beylikdüzü Haramidere Beysan Sanayi sitesindeki bir kimya fabrikasında çıktı. Sabun ve deterjan üretimi yapılan kimya fabrikanın deposundan yükselen alevleri gören vatandaşlar paniğe kapıldı. Durum kısa sürede yetkililere haber verildi. İhbar üzerine adrese çok sayıda ekip sevk edildi.
İŞÇİLER TAHLİYE EDİLDİ
Kısa sürede büyüyen yangın tüm depoyu sardı. Fabrikada çalışan tüm işçiler tahliye edildi. Kısa sürede tüm depoyu saran ve henüz nedeni belirlenemeyen yangın birçok ilçeden gelen itfaiye ekiplerinin 2 saatlik çalışması sonucu söndürüldü.
Deposunda yangın çıkan fabrikanın kozmetik, temizlik ve hijyen ürünleri imal ettiği ve ürünlerin bulunduğu depo kısmında yangın çıktığı öğrenildi. Yangında ölen ya da yaralanan olmazken itfaiye ekipleri fabrikada duman tahliyesi yaptı.