İyi Parti lideri Müsavat Dervişoğlu'ndan, Koray Aydın'ın istifa edeceği iddialarına cevap

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
İyi Parti lideri Müsavat Dervişoğlu'ndan, Koray Aydın'ın istifa edeceği iddialarına cevap

Gündem Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

İyi Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, Ankara Milletvekili Koray Aydın'ın partiden istifa edeceği iddialarına ilişkin konuştu. Dervişoğlu, "Bize intikal eden herhangi bir şey yok. Reel bir şey olursa paylaşırız" dedi.

İyi Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, TBMM'de partisinin grup toplantısının ardından gündeme dair değerlendirmelerde bulunup gazetecilerin sorularını cevapladı.

KORAY AYDIN İSTİFA EDECEK Mİ?

İyi Parti Ankara Milletvekili Koray Aydın'ın partiden istifa edeceği iddialarının sorulması üzerine Dervişoğlu, "Bize intikal eden herhangi bir şey yok. Basın mensubu arkadaşlarımız duyumlarıyla hareket ediyorlar. Reel bir şey olursa paylaşırız" ifadelerini kullandı.

İSTİFA EDECEĞİ İDDİA EDİLMİŞTİ

Koray Aydın’ın geçtiğimiz günlerde kendisine yakın milletvekilleri ve teşkilat yöneticileri ile görüşerek istifa kararı aldığı, bu hafta içinde istifa edeceği öne sürülmüştü. 

 

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...