İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay, eylem yapan işçileri parmak sallayarak tehdit etti
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay, "Eseray" firmasına bağlı çalışan eylem yapan taşeron işçileri parmak sallayarak tehdit etti.
CHP'li İzmir Büyükşehir Belediyesi bu kez de halka açık tuvaletlerde temizlik görevlisi olan ve Eseray adlı firmaya bağlı olarak çalışan taşeron işçilerinin eylemleriyle gündemde.
Sosyal haklarını talep eden işçiler iş bırakma kararı almıştı. Sene başından beri eylemlerini sürdüren işçiler İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay’ın ofisinin bulunduğu İzmir Sanat’a gitti. Tugay'a seslerini duyurmak isteyen işçiler skandal bir tavırla karşılaştı.
"DEVAM EDERSENİZ SİZİ O FİRMADA ÇALIŞTIRMAM"
"Güvenceli çalışmak istiyoruz" pankartı açan işçilere aracından iner inmez parmak sallayan Tugay, "Burada durmayın. Burada durmaya devam ederseniz o firmada da sizi çalıştırmayacağım" dedi.
İşçilere haklarını almak için firmalarına gitmeleri gerektiğin söyleyen Tugay ardından binaya giriş yaptı.