İzmir'de TÜPRAŞ Rafinerisi'nde patlama! Alevler gökyüzüne yükseldi

- Güncelleme:
Gündem Haberleri

İzmir Aliağa’daki TÜPRAŞ Rafinerisi'nde bir patlama meydana geldi. Ham petrol ünitesi fırınında meydana geldiği öğrenilen patlamanın ardından yangın çıktı. TÜPRAŞ'tan yapılan açıklamada yangının söndürüldüğü ifade edildi.

İzmir'de Aliağa Tüpraş Rafinerisi'nde patlama meydana geldi. ham petrol fırınındaki patlamanın ardından yangın çıktı.

Bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi.


TÜPRAŞ: YANGIN SÖNDÜRÜLDÜ

TÜPRAŞ'tan yapılan açıklamada, İzmir Rafinerisinde meydana gelen yangının söndürüldüğünü, olaydan etkilenen hiçbir çalışanın bulunmadığını açıkladı.

TÜPRAŞ'tan yapılan açıklamada, "İzmir Rafinerimizde bu akşam saat 20.00 sularında Hampetrol Ünitelerimizden bir tanesinde yangın meydana gelmiştir. Ünite duruşa geçirilmiş, rafineri teknik ekiplerimiz tarafından ilgili resmi birimlerle iş birliği ve koordinasyon içinde olaya müdahale edilmiş, yangın kontrol altına alınmış ve söndürülmüştür. Olaydan etkilenen çalışma arkadaşımız bulunmamaktadır. Diğer ünitelerimizde faaliyetlerimiz devam etmektedir" denildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...