İzmir'in 4 ilçesinde yangın! Yerleşim yerlerine çok yaklaşan alevler kontrol altına alındı

Kaynak: Anadolu Ajansı
- Güncelleme:
Gündem Haberleri  / Anadolu Ajansı

İzmir'in Buca, Bornova, Çiğli ve Aliağa ilçelerinde orman yangını çıktı. Havadan ve karadan müdahale başlatıldı. Yayakent Mahallesi'nde yerleşim birimlerine yakın konumda çıkan orman yangını, kontrol altına alındı.

İzmir'in Buca, Bornova, Çiğli ve Dikili ilçelerinde çıkan yangınlar ekiplerin havadan ve karadan müdahalesi sonucu kontrol altına alındı.

Buca ilçesinde çevre yolunun batısındaki ormanlık alanda henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.

İhbar üzerine bölgeye Orman Bölge Müdürlüğü ekipleri sevk edildi.

Rüzgarın etkili olduğu bölgedeki yangına 4 uçak, 3 helikopter, 14 arazöz, 6 su ikmal aracı ve 5 dozer ile müdahale ediliyor.

İzmir'in 3 ilçesinde yangın çıktı! Alevler Aliağa'da yerleşim yerlerine çok yakın - 1. Resim

Aliağa ilçesi Yayakent Mahallesi'nde yerleşim birimlerine yakın konumda çıkan orman yangını da 1 helikopter, 5 arazöz ve 1 su ikmal aracıyla kontrol altına alınmaya çalışılıyor.

İzmir'in 3 ilçesinde yangın çıktı! Alevler Aliağa'da yerleşim yerlerine çok yakın - 2. Resim

Çiğli ilçesinde de Egekent Mahallesi yakınlarındaki ormanlık alanda etkili olan yangına karadan ve havadan müdahale edildi.

Bornova ilçesi Çamkule mevkisindeki ormanlık alanda çıkan yangına da 2 Uçak, 1 helikopter, 6 arazöz, 2 su ikmal aracı ile müdahalede bulunuldu.

Kaynak: Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...