Karabulut ailesinin avukatı açıkladı: Mezardan Cem Garipoğlu çıkmazsa ne olacak?

- Güncelleme:
Gündem Haberleri

Münevver Karabulut cinayetinden 15 yıl sonra katil Cem Garipoğlu'nun mezarının açılamasına karar verildi. Konuyla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulunan Karabulut ailesinin avukatı Epözdemir, sürece dair bilgi verip "Mezardan Cem çıkmazsa ne olur?" sorusuna da cevap verdi. 

Karabulut ailesinin avukatı açıkladı: Mezardan Cem Garipoğlu çıkmazsa ne olacak? - 1. Resim

Türkiye 15 yıl önce 17 yaşındaki cani bir şekilde katledilen Münevver Karabulut cinayetini konuşmaya devam ediyor. 

İstanbul Bahçeşehir'deki bir villada 2009 yılında genç kızı öldüren Cem Garipoğlu'nun tutuklu olduğu cezaevinde gerçekten intihar edip etmediği sorusu cevap arıyor. 

Cinayetin ardından Cem Garipoğlu, 197 gün sonra yakalanmış ve 10 Ekim 2014 tarihinde ise kaldığı hücrede ölü bulunmuştu.


Karabulut ailesinin avukatı açıkladı: Mezardan Cem Garipoğlu çıkmazsa ne olacak? - 2. Resim

O tarihten bu yana olaya intihar süsü verilerek yurt dışına kaçırıldığına yönelik iddialar gündemdeydi. Dün yaşanan sıcak gelişme cinayeti yeniden gündem yaptı. Garipoğlu'nun mezarının açılmasına karar verildi. 

TGRT Haber​'de yayınlanan Bilmedikleriniz programında Münevver Garipoğlu'nu öldüren Cem Garipoğlu​ konusu işlendi. Karabulut ailesi canlı yayına bağlanarak Yasemin Bozkurt ve İlker Koç’un sorularını cevapladı. 


Karabulut ailesinin avukatı açıkladı: Mezardan Cem Garipoğlu çıkmazsa ne olacak? - 3. Resim

"TARİHİN EN BÜYÜK SKANDALI OLUR"

Mezarın açılmasının ardından iki sonuçta da ne olacağını anlatan Karabulut ailesi avukatı Rezan Epözdemir, "Mezarın kendisi alınıp cesedin tamamı götürülecek. Bütüncül bir akademik inceleme yapılacak. Ceset yeniden mezarlığa defnedilecek.

DNA üzerinden eşleşme yapılmayacak. Adli tıp kurumunda inceleme yapılacak. 3 - 4 gün içerisinde bu işlem yapılacaktır. Eğer Cem Garipoğlu çıkarsa kamu vicdanı rahatlamış olacak. Aksi sonuç çıkarsa tarihin en büyük skandalı olur. Ceza İnfaz Kurum'ları, otopside görev alan ve tüm bu süreçte görev alan tüm kamu kurumu görevlileri tutuklanır. Kırımız bülten kararı çıkarılır." dedi.


Karabulut ailesinin avukatı açıkladı: Mezardan Cem Garipoğlu çıkmazsa ne olacak? - 4. Resim

10 İÇİNDE SONUÇ ÇIKACAK

Epözdemir, 10 gün içinde de sonucun çıkmasını beklediklerini belirtti.

Kameranın da süreçte kayıt alacağını belirten Epözdemir, ailenin ve kamu vicdanının rahatlaması için sonucu beklediklerini açıkladı. 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Atakan27 Eylül 2024 16:53

Birincisi; Ceset meset yok, Mezari bos. ikinci ihtimal; Buyuk para verilerek katili Yurtdisina yoladilar ve buda zor gözukuyor...Bakacagiz, bize eglence ve merak geldi,,,

Sonraki Haber Yükleniyor...