Karavanda sevgilisini öldürüp intihar etti! Mezarını bile kazmış

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Karavanda sevgilisini öldürüp intihar etti! Mezarını bile kazmış
Gündem Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Bolu'da bir kişi karavanda birlikte yaşadığı sevgilisini tabanca ile ateş ederek öldürdü. Zanlı olay yerine jandarma ekiplerinin gelmesinin ardından intihar etti. Öte yandan karavana yakın bir bölgede mezar açıldığı tespit edildi.

Cumaderesi mevkisinde park ettikleri karavanda sevgilisi Selçuk A. ile yaşayan Sevinç A'ya ulaşamayan yakınları durumu Kıbrıscık Jandarma İlçe Komutanlığı’na bildirdi.


JANDARMA GELİNCE İNTİHAR ETTİ

Çiftin yaşadığı karavanın bulunduğu bölgeye giden jandarma ekipleri, Selçuk A'ya Sevinç A'nın nerede olduğunu sordu. Selçuk A., sevgilisinin hasta olduğunu ve karavanda uyuduğunu söyledi. Jandarmanın Sevinç A'yı görmekte ısrar etmesi üzerine karavana giren Selçuk A., tabancayı başına dayayarak intihar etti.


KADINI KANLAR İÇERİSİNDE BULDULAR

Silah sesini duyan jandarma ekipleri, karavanın içine girdiklerine Sevinç A. ve Selçuk A'nın kanlar içinde yattığını gördü. İhbar üzerine olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin incelemesinde Sevinç A. ve Selçuk A'nın hayatlarını kaybettikleri belirlendi.


MEZAR KAZMIŞ

Jandarma ekiplerinin olay yerinde yaptıkları incelemede karavanın yakın bir bölgesinde mezar açıldığı tespit edildi. Mezarın, Selçuk A'nın öldürdüğü düşünülen sevgilisi Sevinç A.’yı gömmek için açtığı değerlendiriliyor. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...