Karda tepsiyle kayma keyfi hastanelik etti! Genç kızın durumu ağır

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Gündem Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Bartın'da etkili olan kar yağışının keyfini çıkarmak isteyen genç kız, tepsi ile kayarken duvara çarptı. O anlar kameralara yansırken, hastaneye kaldırılan genç kızın durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Yurt genelinde etkili olan kar yağışı Karadeniz'i de vurdu. Birçok kente kar lapa lapa yağarken, bu illerden biri de Bartın oldu. Kuvvetli kar yağışının yerde bıraktığı beyaz örtü binlerce insanı sokaklara döktü.

Karda tepsiyle kayma keyfi hastanelik etti! Genç kızın durumu ağır - 1. Resim

SAĞLIK DURUMU CİDDİYETİNİ KORUYOR

Demirciler Mahallesi'nde kar yağışının keyfini çıkarmak isteyen ve tepsi ile kayan Ş.S. ise büyük bir hızla duvara çarptı. Olayın ardından yerde hareketsiz yatan genç kıza olay yerine çağrılan sağlık ekipleri tarafından ilk müdahale yapıldı.

Hastaneye kaldırılan genç kızın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

ANBENA KAMERADA

Öte yandan genç kızın duvara çarptığı anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...