Kartalkaya faciasında İl Özel İdaresi’nden iki isim tutuklandı! Tutuklu sayısı 21'e çıktı

İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Kartalkaya faciasında İl Özel İdaresi’nden iki isim tutuklandı! Tutuklu sayısı 21'e çıktı
Gündem Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Bolu Kartalkaya'da yaşanan ve 78 kişinin hayatını kaybetmesine neden olan Grand Kartal Otel yangına ilişkin soruşturma sürüyor. Soruşturma kapsamında gözaltına alınan İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Sırrı Köstereli ve Genel Sekreter Yardımcısı Bünyamin Bal tutuklandı.

Bolu Kartalkaya Kayak Merkezi'ndeki otel yangınına ilişkin gözaltına alınan İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Sırrı Köstereli ve Genel Sekreter Yardımcısı Bünyamin Bal tutuklandı. Yangınla ilgili tutuklu sayısı 21’e yükseldi.

Kartalkaya faciasında İl Özel İdaresi’nden iki isim tutuklandı! Tutuklu sayısı 21'e çıktı - 1. Resim

Bolu'da Kartalkaya Kayak Merkezi'nde bulunan Grand Kartal Otel'de 21 Ocak gecesi çıkan yangında 78 kişi hayatını kaybetti.

Bolu Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında 28 kişi gözaltına alındı. Aralarında otelin sahibi Halit Ergül, genel müdürü Emir Aras, itfaiyeden sorumlu Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Sedat Gülener, İtfaiye Müdür vekili Kenan Coşkun'un da bulunduğu 19 şüpheli tutuklandı. Diğer şüpheliler adli kontrol şartıyla serbest kaldı.

Kartalkaya faciasında İl Özel İdaresi’nden iki isim tutuklandı! Tutuklu sayısı 21'e çıktı - 2. Resim

TUTUKLU SAYISI 21 OLDU

Soruşturma kapsamında son olarak İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Sırrı Köstereli ve Genel Sekreter Yardımcısı Bünyamin Bal dün gece saatlerinde gözaltına alındı. Jandarmadaki işlemlerinin ardından Bolu Adliyesi’ne sevk edilen Sırrı Köstereli ve Bünyamin Bal, savcılıktaki ifadelerinin ardından tutuklanma talebiyle nöbetçi mahkemeye sevk edildi.

Kartalkaya faciasında İl Özel İdaresi’nden iki isim tutuklandı! Tutuklu sayısı 21'e çıktı - 3. Resim

Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği’nce Köstereli ve Bal hakkında tutuklama kararı verildi. Mahkemenin ardından Bal ve Köstereli cezaevine gönderildi. Davaya ilişkin tutuklanan kişi sayısı 21'e yükseldi.

İhlas Haber Ajansı

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...