Kazada aracın kapısı yerinden çıktı! Yola savrulan genç hayatını kaybetti

İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Gündem Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Samsun'da seyir halindeyken lastiği patlayan minibüs tıra çarptı. Aracın kapısıyla birlikte yolculardan biri de yola savruldu. Feci kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi de yaralandı.

Samsun'un Kavak ilçesi Samsun-Ankara karayolunun 26. kilometresi Çakallı mevkisinde edinilen bilgiye göre, Hasan Aktaş'ın (26) kullandığı 34 VK 2172 plakalı Volkswagen Transporter marka aracın seyir halindeyken lastiği patladı.

ARACIN KAPISI FIRLADI

Lastiği patlayınca direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü, Şerif Titiz yönetimindeki 55 ZB 316 çekici ve 55 AHY 501 dorse plakalı tıra yandan çarptı. Çarpma sonucu Transporter aracın yan kapısı yerinden çıktı. Bu sırada araçta yolcu olarak bulunan Veysel Kuru (29), aracın açık kapısından yola savruldu.

Kazada aracın kapısı yerinden çıktı! Yola savrulan genç hayatını kaybetti - 1. Resim

1 KİŞİ ÖLDÜ, 1 KİŞİ YARALANDI

Veysel Kuru olay yerinde hayatını kaybederken, aynı araçta bulunan Adem Usta da yaralandı. Yaralı şahıs ambulansla Kavak Devlet Hastanesine kaldırıldı. Veysel Kuru'nun cansız bedeni de otopsi işlemleri için Kavak Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Kazada aracın kapısı yerinden çıktı! Yola savrulan genç hayatını kaybetti - 2. Resim

İhlas Haber Ajansı

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...