Konya'da enkaz altından saatler sonra kurtarıldı! İlk sözü ise dikkat çekti
Konya'da çöken dört katlı binanın enkazından saatler sonra kurtarılan kişinin sevinç anı ortaya çıktı. İtfaiye eri ilk olarak enkaz altındaki kişinin elini tuttu, ardından kendisini görünce "Merhaba dostum" dedi. Enkaz altındaki kişinin ilk sözü dikkat çekti.
Üç kişinin kurtarıldığı, iki kişiyi ise arama çalışmalarının devam ettiği bölgede Konya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı ekipleri, ses gelen bölgede aramalarını yoğunlaştırdı, enkazda kazdıkları tünelin diğer ucundan sevindiren ses geldi.
İLK SÖZÜ "TEŞEKKÜRLER" OLDU
Enkaz altındaki kişinin bulunduğu yerde o anlar itfaiye personelinin cep telefonuyla kaydedildi. O anlarda itfaiye erinin ilk olarak enkaz altındaki kişinin elini tutarak "Tuttum elini" diyerek sevindiği gözlemlendi.
Görüntülerin devamında, "Teşekkürler kardeşim, teşekkürler" diyen kişiye itfaiye eri, "Merhaba dostum, maşallah, Allah'ın izniyle bendesin, çok iyi" diyerek karşılık verdi.
Bu kişinin, çöken binanın enkazından yaklaşık 5 saatlik çalışmanın ardından sağ olarak çıkarılan ilk kişilerden biri olduğu öğrenildi.