Köpekler bahane zenginlik şahane! Buket Özgünlü'nün kasiyerlikten patronluğa uzanışı...

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Köpekler bahane zenginlik şahane! Buket Özgünlü'nün kasiyerlikten patronluğa uzanışı...

Gündem Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Şanlıurfa’dan kuduz köpekleri Ankara’ya getirdiği için tutuklanan Buket Özgünlü, sosyal medyadaki ‘Köpek Velisi’ adlı hesabı sayesinde servet kazanmış. Köpekleri sakat bırakarak para topladığı iddia edilen Özgünlü, 9 daire ve 2 depo satın alıp 7 defa da estetik ameliyatı olmuş.

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinden kuduz olduğu iddia edilen 35 köpeği Ankara’ya getiren ve ‘Hayvanları koruma kanununa muhalefet’ suçundan tutuklanan Yaşama Tutunan Patiler Derneği Başkanı Buket Özgünlü hakkında çeşitli iddialar ortaya atıldı. 

Köpekler bahane zenginlik şahane! Buket Özgünlü'nün kasiyerlikten patronluğa uzanışı... - 1. Resim

İlk iddia, Özgünlü’nün ev kirasını ödeyemediği için ev sahibi T.S. tarafından 6 yıl önce mahkemeye verildiği şeklinde… Sosyal medyada ‘Köpek Velisi’ adlı hesabın sahibi olan Özgünlü, o dönem “Durumum iyi değil, gelirim yok” diye  savunma yapmış. Ancak tartışılan hayvanseverin polis sorgusunda, tamamı son 4 senede alınmış, üzerine kayıtlı 9 daire ve kira getirisi bulunan 2 deposu olduğunu söylediği öne sürüldü. 

Köpekler bahane zenginlik şahane! Buket Özgünlü'nün kasiyerlikten patronluğa uzanışı... - 2. Resim

"KÖPEKLERİ SAKAT BIRAKIP PARA TOPLADI'

İkinci iddia, Buket Özgünlü’nün köpekleri sakat bırakarak para topladığı yönünde... İddiaya göre; ‘Köpek Velisi’, hayvanseverlerden topladığı mama paralarıyla defalarca estetik ameliyatı oldu; Ankara’da garsonluk yaptığı kafeyi satın alıp işveren pozisyonuna geçti. Özgünlü’nün burun estetiği, kaş kaldırma, serum kolajen terapisi ile birlikte 7 operasyon ve çok sayıda güzellik seansı için 2021-2024 yılları arasında 1 milyon 110 bin lira harcama yaptığı tespit edildi. İddianın kaynağı, banka hareketleri ve sağlık kayıtları.

Köpekler bahane zenginlik şahane! Buket Özgünlü'nün kasiyerlikten patronluğa uzanışı... - 3. Resim

 

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Behçet 13 Haziran 2024 06:41

Yazıklar, olsun insan denilen hayvan, en son dolandirmadiginiz,o canların duygularını, insan denilen,canavarlar, biraz, kendinize hayvanları örnek alın, yazıklar olsun

Sonraki Haber Yükleniyor...