Korkutan deprem haberleri peş peşe geldi! Adıyaman, Çanakkale, Malatya...

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Korkutan deprem haberleri peş peşe geldi! Adıyaman, Çanakkale, Malatya...
Gündem Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Gece yarısı peş peşe deprem oldu. Kahramanmaraş, Adıyaman, Çanakkale, İzmir ve Malatya sallandı, AFAD ilk verileri paylaştı...

Korkutan deprem haberleri peş peşe geldi, Türkiye Beşik gibi sallandı. Kahramanmaraş, Adıyaman, Çanakkale, İzmir ve Malatya'da yürekler ağza geldi. AFAD son depremlerin büyüklüğünü internet sitesinden duyurdu. 

Malatya'da saat 10:00'da 3,5 büyüklüğünde deprem oldu. AFAD Doğanşehir merkezli sarsıntının derinliğini 9 kilometre olarak duyurdu 

ADIYAMAN SALLANDI

Kahramanmaraş merkezli depremlerden en çok etkilenen illerden biri olan Adıyaman'da saat 03:35'te 3 büyüklüğünde deprem oldu. Sincik merkezli depremin derinliği 7 kilometre olarak duyuruldu. 

ÇANAKKALE'DE DEPREM OLDU

AFAD'IN internet sitesinde yer alan bilgilere göre, Çanakkale'nin Ayvacık ilçesinde 3,4 büyüklüğünde deprem oldu. Saat 03.44'te meydana gelen depremin derinliği 7.75 kilometre olarak kaydedildi.

DEPREMLER PEŞ PEŞE GELDİ

Öte yandan Kahramanmaraş da gece boyu beşik gibi sallandı. Art arda gelen artçılarla halka yine aynı korkuyu yaşandı. İzmir'de de 2 küçük sarsıntı oldu, depremlerin şiddeti düşük olmasına rağmen yere yakınlığı sebebi ile halk tarafından kuvvetli hissedildi. 

BU VİDEO DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yaşanan depremlerin saatini ve şiddeti anlık olarak takip etmek mümkün. AFAD tarafından yayımlanan listede İzmir, İstanbul, Malatya Kahramanmaraş, Hatay, Düzce, Muğla, Tokat, Bingöl, Manisa ve birçok ile ait son dakika deprem bilgileri yer alıyor.

AFAD SON DEPREMLER LİSTESİNE BAKMAK İÇİN TIKLAYINIZ...

KANDİLLİ RASATHANESİ SON DEPREMLER LİSTESİ İÇİN TIKLAYINIZ...

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...