Kritik zirve! Cumhurbaşkanı Erdoğan, Devlet Bahçeli ile görüştü

Düzenleyen:
- Güncelleme:

Gündem Haberleri

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP lideri Devlet Bahçeli bu yıl dördüncü kez bir araya geldi. Görüşme yaklaşık 1 saat sürdü.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde görüştü.

Görüşme yaklaşık 1 saat sürdü.

Kritik zirve! Cumhurbaşkanı Erdoğan, Devlet Bahçeli ile görüşüyor - 1. Resim

ERDOĞAN'DAN BAHÇELİ'YE DESTEK MESAJI

Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugün AK Parti TBMM Grup Toplantısı'nda yaptığı konuşmada "Cumhur İttifakı, her ne kadar farklı siyasi partilerin bir araya gelmesinden teşekkül etmiş olsa bile Türkiye adına, milletimiz adına birdir, tek yürektir, tek ruh, tek vücuttur" ifadelerini kullanmıştı. "Cumhur İttifakı'nın herhangi bir üyesine yapılan saldırı, doğrudan doğruya Cumhur İttifakı'nın birliğine, bütünlüğüne, insicamına yapılmıştır. Biz bu saldırılara eyvallah demeyiz. Bu saldırılara müsamaha göstermeyiz, geçit vermeyiz. Oynanan oyunun da farkındayız" diyen Erdoğan şöyle konuşmuştu:

"İtibar suikastlarıyla, haysiyet cellatlarıyla, affedersiniz bitleri kanlanan FETÖ'nün tetikçi kalemleriyle nereye varılmak istendiğini çok iyi biliyoruz. Gerek Sayın Devlet Bahçeli gerekse şahsım; yapılan saldırıları, fitne çabalarını, o saldırıların arkasındaki aklı, maksadı ve karanlık odaları gayet net biçimde görüyoruz. Şunu açık açık ifade etmek isterim ki bunların meselesi, Milliyetçi Hareket Partisinden ziyade Türkiye'nin güvencesi olan Cumhur İttifakı'dır. Allah'ın izniyle bu tuzağa düşmeyeceğiz, milletimizi de düşürmeyeceğiz. Şunu herkes görsün, anlasın ve zihnine adeta mıh gibi kazısın. 15 Temmuz gecesi darbecilere karşı meydanlarda kurulan Cumhur İttifakı sapasağlam ayaktadır, birdir, bütündür ve ülkemizin, milletimizin selameti adına, sarsılmadan ayakta kalacaktır"

Düzenleyen:  - Gündem
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
mesut26 Haziran 2024 17:57

neyi konuşuyorsunuz anlamıyorum

Sonraki Haber Yükleniyor...