Malatya gece yarısı karıştı! Kurşunlar hava uçuştu, yaralananlar var
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:

Malatya'da iki grup arasında çıkan silahlı kavgada ortalık savaş alanına döndü. Kurşunlar havada uçuştu, yaralananlar olduğu öğrenildi. İhbar üzerine adrese çok sayıda ekip zevk edildi.
Olay, 22.30 sıralarında Battalgazi ilçesi Şifa Mahallesi'nde meydana geldi. Samyeli Sokak üzerinde bulunan parkta A.A., E.Ö. ile M.B., B.B. arasında çıkan tartışma silahlı kavgaya dönüştü.
2 KİŞİ YARALANDI
Kavgada açılan ateş sonucu vücutlarının çeşitli yerlerine isabet alan A.A. ve E.Ö. yaralandı. İhbar üzerine olay yerine polis ile sağlık ekipleri sevk edilirken, yaralılar kentteki çeşitli hastanelere kaldırıldı.
PARK BOŞ KOVANLARLA DOLDU!
Olay yerinde inceleme yapan ekipler çok sayıda boş kovan bulurken, olaya karıştığı belirlenen 1 kişi gözaltına alındı. Olayla ilgili başlatılan inceleme sürüyor.
Kaynak: İhlas Haber AjansıEditör: Sevda Altunbaş