Malatya'da 4.0 büyüklüğünde deprem! AFAD ve Kandilli duyurdu

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Malatya'da 4.0 büyüklüğünde deprem! AFAD ve Kandilli duyurdu

Gündem Haberleri

Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde 4.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Depreme ilişkin son dakika verileri AFAD ve Kandilli Rasathanesi paylaştı.

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremlerinin ardından bölgede şiddetli artçılar yaşanmaya devam ediyor. Kurban Bayramı'nın ilk günde yaşanan 4.4'lük depremin ardından Malatya'da korkutan bir deprem daha meydana geldi. AFAD ve Kandilli depreme ilişkin son dakika verileri açıkladı.

MALATYA DOĞANŞEHİR'DE DEPREM

AFAD verilerine göre Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde 21:29:30 sıralarında 4.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem yerin 10.96 km derinliğinde yaşandı.

KANDİLLİYE GÖRE DERPEM YERİN 1.1 KM ALTINDA YAŞANDI

Kandilli ise depremin büyüklüğünü 3.8 olarak duyurdu. Deprem, Polat-Doğanşehir mevkiinde yerin 1.1 km derinliğinde yaşandı.

ÇEVRE İLLERDEN DE HİSSEDİLDİ

6 Şubat depremlerinde en büyük yarayı alan illerin başında gelen Malatya'da yaşanan korkutan deprem Kahramanmaraş, Şanlıurfa, Adıyaman ve Gaziantep başta olmak üzere çevre illerden de hissedildi.

Depreme ilişkin şuanda herhangi bir maddi hasar bildirilmedi.

DEPREM FENA KORKUTTU

Malatya'da yaşanan şiddetli artçı 6 Şubat depremlerini atlatan vatandaşlara o günü hatırlattı. Birçok vatandaş sosyal medyadan yaşadığı korkuyu dile getirdi.

İşte bazı paylaşımlar şu şekilde:

"Havalar bir tuhaf ben yine korkmaya başladım"

Balkonda oturuyorduk anlık vurdu çok kısa sürdü.

Yine vurdu yine salladı.

Baya bir hissedildi Doğanşehir’de"

Düzenleyen:  - Gündem
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...