Malatya'da 4.0 büyüklüğünde deprem! AFAD ve Kandilli duyurdu

Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde 4.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Depreme ilişkin son dakika verileri AFAD ve Kandilli Rasathanesi paylaştı.
Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremlerinin ardından bölgede şiddetli artçılar yaşanmaya devam ediyor. Kurban Bayramı'nın ilk günde yaşanan 4.4'lük depremin ardından Malatya'da korkutan bir deprem daha meydana geldi. AFAD ve Kandilli depreme ilişkin son dakika verileri açıkladı.
MALATYA DOĞANŞEHİR'DE DEPREM
KANDİLLİYE GÖRE DERPEM YERİN 1.1 KM ALTINDA YAŞANDI
ÇEVRE İLLERDEN DE HİSSEDİLDİ
6 Şubat depremlerinde en büyük yarayı alan illerin başında gelen Malatya'da yaşanan korkutan deprem Kahramanmaraş, Şanlıurfa, Adıyaman ve Gaziantep başta olmak üzere çevre illerden de hissedildi.
Depreme ilişkin şuanda herhangi bir maddi hasar bildirilmedi.
DEPREM FENA KORKUTTU
Malatya'da yaşanan şiddetli artçı 6 Şubat depremlerini atlatan vatandaşlara o günü hatırlattı. Birçok vatandaş sosyal medyadan yaşadığı korkuyu dile getirdi.
İşte bazı paylaşımlar şu şekilde:
"Havalar bir tuhaf ben yine korkmaya başladım"
Balkonda oturuyorduk anlık vurdu çok kısa sürdü.
Yine vurdu yine salladı.
Baya bir hissedildi Doğanşehir’de"