Malatya'da korkutan deprem! AFAD verileri paylaştı

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Malatya'da korkutan deprem! AFAD verileri paylaştı
Gündem Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Malatya'nın Yeşilyurt ilçesinde 4,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Kent genelinde paniğe neden olan ve çevre illerden de hissedilen depremin ardından olumsuz bir ihbar alınmadı.

'Asrın felaketi' olarak adlandırılan Kahramanmaraş depremlerinde büyük hasar alan Malatya, sallanmaya devam ediyor. Sarsıntılar bölge halkında paniğe neden olurken, son deprem ise sabah saatlerinde kaydedildi.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), Malatya'nın Yeşilyurt ilçesinde saat 05.52'de 4,4 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini duyurdu. Depremin derinliği ise 10.83 kilometre olarak kaydedildi.

Sarsıntının ardından şu ana kadar herhangi bir olumsuz ihbar alınmadı.

BAKAN YERLİKAYA'DAN AÇIKLAMA

 İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda AFAD ve ilgili kurumların saha taramalarına başladığını, an itibarıyla olumsuz durum olmadığını bildirdi.

Bakan Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, şu ifadeleri kullandı:

"Malatya Yeşilyurt'ta 4,4 büyüklüğünde meydana gelen depremde AFAD ve ilgili kurumlarımız saha taramalarına başlamıştır. An itibarıyla herhangi bir olumsuz durum yoktur. Gelişmeleri takip ediyoruz. Allah ülkemizi ve milletimizi afetlerden korusun."

SON DEPREMLER LİSTESİ İÇİN TIKLAYINIZ

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...