Mansur Yavaş'tan hodri meydan: "Son 50 ankette birinciyim, sağlı sollu saldırılar bu yüzden"

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Mansur Yavaş'tan hodri meydan: "Son 50 ankette birinciyim, sağlı sollu saldırılar bu yüzden"
Gündem Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Konserlere ödediği astronomik ücretler ile gündemden düşmeyen ABB Başkanı Mansur Yavaş, "Son elli ankete baktığınız zaman hemen hemen hepsinde birinci çıkıyorum. O yüzden saldırıyorlar" dedi.

CHP'li Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) Cumhuriyet Bayramı'nda konserlere ödediği astronomik ücret ile gündeme bomba gibi düştü. Harcamaları kalem kalem açıklayacak olan ABB Başkanı Mansur Yavaş eleştirilere karşı yeni açıklama yaptı.


ÖZGÜR ÖZEL'İN MİT İDDİASI İÇİN DİLEKÇE VERDİ

Keçiören'de Cemevi'nin açılışı sonrası basın mensuplarının sorularını cevaplayan Mansur Yavaş, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in "Mansur Yavaş için MİT’e talimat gitti" iddialarına ilişkin konuştu. Yavaş, "Genel Başkanımız bu açıklamayı yaptıktan sonra dün MİT Başkanı böyle bir şeyin olamayacağını, kurumsal olarak böyle bir görev tanımlarının olmadığını söylediler. Ancak ben Ankara Adliyesine böyle bir çalışmanın olduğunu haber verdim. 2021’de de aynı teşebbüste geçmişlerdi, o zaman da bir dilekçeyle sormuştum, cevap vermemişlerdi. Yeni bir dilekçe verdim" açıklamasında bulundu.


Mansur Yavaş'tan hodri meydan:

YAVAŞ: "ANKETLERDE BİRİNCİYİM KONSER SALDIRILARI BU YÜZDEN"

Anket sonuçları baz alındığında pek çok ankette birinci olarak çıktığını ve bundan kaynaklı olarak ‘sağlı sollu’ bir saldırı altında olduğunu dile getiren Yavaş şunları söyledi:

“Son elli ankete baktığınız zaman hemen hemen hepsinde hem başarı oranı açısından hem de kamuoyu yoklamasında hep ben birinci çıkıyorum. Son bir hafta on gündür acımasız bir saldırı var.Gerek konserler üzerinden, her türlü iddiaya başladılar. Saldırmaya başladılar, bunu görüyoruz. Bu maalesef sağlı sollu yapılıyor. Buna dikkatinizi çekmek isterim ama çekindiğimiz hiçbir şey yok.

Çünkü ben 5 yıl boyunca Belediye Meclisinde 148 üyede 40 kişiydik. Her türlü hakarete ve iftiraya rağmen halk bunun cezasını büyük bir tokat atarak Türkiye rekoruyla kırdı. Bunlar hiçbir şeye bir şey sağlamaz. Varsa herkes bildiğini şeffaf bir şekilde açıklasın. Her şey soruşturulsun, veremeyeceğimiz hiçbir hesabımız yok ama yargıyı sopa gibi kullanıp kumpasları yapmak, bunlar FETÖ taktikleridir, tavsiye etmem."

 

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...