Mattia Ahmet Minguzzi’nin katilini kınadı diye darp ettiler! Organize kötülük sınır tanımıyor
Mattia Ahmet Minguzzi'nin ölümü sonrası katil zanlısını sosyal medyadan kınayan bir lise öğrencisi 7 kişi tarafından darp edildi. Şüpheliler tutuklanırken genç yaşadıklarını anlattı.
İnfiale neden olan 15 yaşındaki Mattia Ahmet Minguzzi cinayetinden sonra gelişen akılalmaz olayların ardı arkası gelmiyor. Önce duruşmadan önce Minguzzi ailesi tehdit edilmiş ardından duruşma günü çocuğun mezarı tahrip edilmişti.
Tuhaf olaylar zincirinin son halkası ise artık pes dedirtti.
KATİL KINAYAN YORUMA TEHDİT
İddiaya göre 16 yaşındaki lise öğrencisi U.A.Y., Ahmet Minguzzi ile ilgili bir haber gördü.
Sosyal medya üzerinden gördüğü haberin altına katili kınayan bir yorum yaptı. Ne olduysa bundan sonra oldu.
Sabah'ın haberine göre bu yorumu gören bir grup önce lise öğrencisi U.A.Y'yi sosyal medya üzerinde tehdit etmeye başladı. Ardından cep telefonu numarasını bulup tehdit mesajları atmaya başladılar.
PARKA ÇAĞIRIP DARP ETTİLER
Çete geçtiğimiz cumartesi günü liseli genci arayıp Sancaktepe'deki evinin yakınında bulunan bir parka çağırdı.
Parka giden U.A.T. neye uğradığını şaşırdı. Bir grup üzerine çullanıp onu darp etti.
İhbar üzerine olay yerine giden sağlık ekiplerince hastaneye kaldırılan U.A.Y.'nin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.
YAŞADIKLARINI ANLATTI
Ailesinin şikayeti üzerine çalışma başlatan polis ekipleri 16 yaşındaki gencin ifadesine başvurdu.
U.A.Y. ifadesinde Minguzzi'nin öldürülmesi konusu ile alakalı TikTok üzerinden yaptığı yorumdan dolayı tehdit edildiğini ve bir numara üzerinden kendisine ulaşıldığını akşam saatlerinde darp edildiğini söyledi.
7 KİŞİ TUTUKLANDI
Yapılan çalışmalar sonucu olaya karıştığı tespit edilen 7 şüpheli gözaltına alındı.
Hepsinin de 18 yaşından küçük olduğu öğrenilen 7 şüpheli çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.