Mersin'de 'Mahzen-4' operasyonu! 'Süleler' suç örgütü çökertildi, 9 kişi gözaltında
Mersin'de düzenlenen 'Mahzen-4' operasyonunda 'Süleler' organize suç örgütü çökertildi. Operasyonlarda elebaşı dahil 9 şüpheli yakalandı.
Yurt genelinde organize suç örgütlerine düzenlenen operasyonlara bir yenisi daha eklendi. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Mersin'de düzenlenen 'Mahzen-4' operasyonlarına dair bilgi verdi.
"ADALETE TESLİM ETMEKTE KARARLIYIZ"
Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Bakan Yerlikaya, "Aziz milletimizin bilmesini isterim ki; hangi büyüklükte olursa olsun halkımızın huzurunu bozan organize suç örgütlerine göz açtırmayacağız. Bir bir çökertip adalete teslim etmekte kararlıyız" dedi.
Yerlikaya, Mersin'de düzenlenen 'Mahzen-4' operasyonunda 'Süleler' olarak bilinen organize suç örgütünün çökertildiğini, operasyonlarda elebaşının da içerisinde bulunduğu organize suç örgütü üyesi 9 şüphelinin yakalandığını duyurdu.
UYUŞTURUCU MADDELERE EL KONULDU
Paylaşımda operasyona dair yer alan diğer bilgiler ise şöyle:
"Mersin İl Emniyet Müdürlüğünce yapılan çalışmalar sonucu; organize suç örgütü üyesi şüphelilerin; çıkar amaçlı suç örgütü kurma, kasten adam öldürme, çok sayıda işyeri, ikamet ve araç kurşunlama, uyuşturucu madde ticareti, nitelikli dolandırıcılık, silah ve mühimmat kaçakçılığı suçlarını işledikleri tespit edildi.
Operasyonlar sonucu: 5 adet ruhsatsız tabanca, muhtelif miktarda uyuşturucu madde, çok sayıda fişek ve balistik yeleğe el konuldu.
Operasyonları gerçekleştiren kahraman polislerimizi tebrik ediyorum. Allah ayağınıza taş değdirmesin. Milletimizin duası sizinle."