MHP'den, para kulesi yapıp "Valizi Devlet Bey'e gönderin" diyen Özgür Özel'e sert tepki

Kaynak: Anadolu Ajansı
- Güncelleme:
Gündem Haberleri  / Anadolu Ajansı

CHP İstanbul İl Başkanlığı'ndaki 'para kulesi' soruşturmasına gönderme yapan CHP lideri Özgür Özel, dün kürsüde valizin içindeki paraları kule biçiminde dizdi. Özel, "Valizi Devlet Bey isterse gönderin arkadaşlar" derken MHP'den çok sert bir tepki geldi.

MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin kendisine yönelik haklı eleştirilerine cevap vermekten kaçtığını, dün TBMM kürsüsünde "Gazi Meclise yakışmayacak bir nezaketsizliğe imza attığını" ifade etti.

"CHP'NİN MASKESİ DÜŞMÜŞTÜR"

Özel'in yaptığı "yakışıksız davranışın söyleyecek sözünün kalmadığının, CHP'nin tükenişinin ve aziz millete verecek bir cevabının olmadığının ilanı olduğunu" savunan Büyükataman, şunları kaydetti:

"Emperyalizmin DEM'inde fokur fokur kaynayan CHP ve Özgür Özel, milletten ve demokrasiden umudunu kestiğini bir kez daha TBMM kürsüsünde göstermiştir. Kutuplaşmadan beslenen, fonlanmış kalemlerle ayakta durabilen, demokrasi karşıtlarıyla iş tutan CHP'nin maskesi düşmüştür.

MHP'den, para kulesi yapıp

"ÖFKE KRİZLERİNİN KURBANI OLDU"

Özgür Özel'in söyleyecek sözü bitmiş, gerçek yüzü görünmüş, kürsülerde geçirdiği öfke krizlerinin kurbanı olmuştur. Özgür Özel'e ve CHP'ye söyleyeceğimiz şudur; Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli'nin sözleri büyük Türk milletinin vicdanının sesidir. Bu sese kulak vermeyen, yırtıp atmaya teşebbüs eden herkesin sonu karanlıktır. Böyle giderse Özgür Özel'in de siyaseten bavulunu toplaması ve ofis siyasetine mahkum olması yakındır."

CHP'NİN PARA SAYMA GÖRÜNTÜLERİ GÜNDEME OTURMUŞTU

11 Mart'ta sosyal medya platformu X üzerinden birçok farklı hesap ve kullanıcı tarafından, CHP il binasında kimliği belirsiz bir kişinin siyah renkli çantadan deste halindeki banknotları çıkartarak masaya dizdiği görüntüler paylaşılmıştı.

Sarıyer Ayazağa Mahallesi C Blok'taki 14 taşınmazın SEAS Besicilik şirketi yetkilisi Ali Rıza Braka tarafından 11 Aralık 2019'da CHP'ye satıldığı anlatılan iddianamede görüntülerdeki paranın da bu satışa ait olduğu kaydediliyor.

Braka, dönemin CHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı Özgür Nas ve görüntülerin çekildiği ofisin sahibi avukat Gökhan Taşkapan tarafından imzalanan tutanakla birlikte parti binasının alınması sırasında kullanılan ve nakit olarak sayılarak elden teslim edilen para miktarının 15 milyon 510 bin lira olduğu aktarılıyor.

Kaynak: Anadolu Ajansı

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Salih Çulhacı 4 Aralık 2024 14:19

Adam kötü bir şey soylememişki Ahlaksız para kulesi kupasını hatırlatmış MHP de sadece küfürle karşılık vermiş Çünkü söyleyecek bir şeyleri yok Para kulesi kumpası CHPyi mağdur yaptı ve son seçimde çok oy kazandırdı

YILDIRIM 4 Aralık 2024 12:33

iyi demişsinde bebek katilini meclise davet etmenize ne diyecez.56 yaşında kendimi bildim bileli MHP liyim ama bundan sonra oy verirsem elim kırılsın

Sonraki Haber Yükleniyor...