Mimar Ece Gürel son yolculuğuna uğurlandı

Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Gündem Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Belgrad Ormanı’nda kaybolduktan 4 gün sonra bulunan Ece Gürel, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Bağcılar'daki Güneşli Merkez Camisi'nde Gürel için cenaze töreni düzenlendi.

Belgrad Ormanı'nda kaybolduktan sonra, ekiplerin çalışmaları sonucu bulunan ve hastanede hayatını kaybeden Ece Gürel için İstanbul'un Bağcılar ilçesinde cenaze töreni düzenlendi.

Belgrad Ormanı'nda yürüyüş yaptığı sırada kaybolduğu belirtilen peyzaj mimarı Ece Gürel ekipler tarafından ormanda sağ olarak bulunmuştu. İlk müdahalesinin ardından Maslak'taki özel hastaneye kaldırılan Gürel gece saatlerinde hayat mücadelesini kaybetti. 

Ece Gürel’in cenazesi saat 07.00 sıralarında Adli Tıp Kurumu'na getirildi. Yaklaşık 5,5 saatlik otopsinin ardından Gürel'in cenazesinin ailesine teslim edildiği kaydedildi.

SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Ece Gürel için Güneşli Merkez Camii'nde ikindi namazına müteakip cenaze namazı kılındı. Gürel'in cenazesinin kılınan namazın ardından İstanbul'da toprağa verileceği öğrenildi.

ÖLÜM NEDENİ HİPOTERMİ

Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu, Diyarbakır ziyaretinde yaptığı açıklamada, "Allah rahmet eylesin, Mimar Ece hanımı kaybettik, gece 3.00'te. Aşırı bir hipotermisi vardı. Bütün çabalarımıza rağmen maalesef kurtulamadı. Ailesine sabırlar diliyorum. Sonuçta çok acı bir olay, gerçekten eşine sabırlar diliyorum, Allah rahmet eylesin." dedi.

Kaynak: Türkiye Gazetesi

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...