Muğla cayır cayır yanıyor! Köyceğiz'de de alevler yükseldi

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Gündem Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Muğla'da dün akşamdan beri yangın sürüyor: Gökova, Ortanca ve Dalaman'ın ardından Köycecğiz'de de alevler yükseldi. İtfaiye ekipleri söndürme çalışmalarını sürdürüyor.

Muğla alevlere teslim oldu! Muğla’nın Datça ilçesinde dün akşam söndürülen yangının ardından Gökova, Ortanca ve Dalaman'da alevler yükselmişti. 3 noktada yaşanan orman yangınlarına Köyceğiz de eklendi.

MUĞLA ALEV ALEV YANIYOR

Muğla'nın Dalaman ve Menteşe ilçelerindeki orman yangınlarına havadan ve karadan müdahale sürüyor. 480 personel, 77 araç, 93 arazöz, 17 iş makinesi ve 12 hava aracı yangına müdahale ediyor. 

Muğla cayır cayır yanmıyor! Köyceğiz'de de alevler yükseldi - 1. Resim

Muğla Valisi İdris Akbıyık, Menteşe'de yanan alanlarda incelemelerde bulundu.

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Menteşe'deki yangında 75 hanenin, Dalaman'daki yangında ise 85 yapının tahliye edildiğini açıkladı.

Muğla cayır cayır yanmıyor! Köyceğiz'de de alevler yükseldi - 2. Resim

KÖYCEĞİZ'DE DE ALEVLER YÜKSELDİ

Köyceğiz Döğüşbelen Mahallesi’nde akşam saatlerinde ormanlık alanda henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Yapılan ihbar üzerine Muğla Orman Bölge Müdürlüğü yangın söndürme ekipleri bölgeye sevk edildi. Ekiplerin yangına karadan müdahalesi devam ediyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...