Muğla yine sallandı! Kandilli, Datça merkezli depreme ilişkin verileri açıkladı

Son günlerde Muğla'da meydana gelen depremler dikkat çekti. Artçı sarsıntılar peş peşe geldi, bölge halkı büyük panik yaşadı. Kandilli Rasathanesi, Datça merkezli depremle ilgili ilk verileri son dakika olarak duyurdu.
Muğla beşik gibi sallanıyor. Son depremlere bir yenisi daha eklendi. Az önce meydana gelen sarsıntıya ilişkin ilk verileri Kandilli Rasathanesi paylaştı.
DATÇA'DA DEPREM OLDU
Kandilli Rasathanesi'nin internet sitesinde yer alan bilgiye göre Muğla'nın Datça ilçesinde saat 06:41 sularında 3,1 büyüklüğünde deprem oldu. Yerin 15 metre derinliğinde meydana gelen sarsıntıya ilişkin olumsuz bir ihbar yapılmadığı öğrenildi.
Yaşanan depremlerin saatini ve şiddeti anlık olarak takip etmek mümkün. AFAD tarafından yayımlanan listede İzmir, İstanbul, Malatya Kahramanmaraş, Hatay, Düzce, Muğla, Tokat, Bingöl, Manisa ve birçok ile ait son dakika deprem bilgileri yer alıyor.