samdan
camii
hayirli-ramazanlar

Nihai hedef Anadolu mu? Cihat Yaycı'dan çarpıcı sözler: "Kimse Türkiye ile savaşa cesaret edemez"

Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Nihai hedef Anadolu mu? Cihat Yaycı'dan çarpıcı sözler: "Kimse Türkiye ile savaşa cesaret edemez"
Gündem Haberleri  / Türkiye Gazetesi

İsrail'in önce Gazze ardından Lübnan'da başlattığı saldırılar, bölgede yakılan ateşin Türkiye'ye sıçrama ihtimalini güçlendirdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Nihai hedef Anadolu" sözlerinin ardından İsrail'in Türkiye'ye saldırmaya cesaret edip etmeyeceği merak konusu oldu. Müstafi Tümamiral Cihat Yaycı'dan çarpıcı sözler geldi: "Değil İsrail, dünyada hiçbir devlet Türkiye ile cephe savaşına giremez"

Gazze'de bir yıldır katliam yapan İsrail, Lübnan'a kara saldırısı başlattı. Suriye ve Irak'a da hava saldırıları düzenleyen İsrail, İran'ın füze saldırısına misilleme yapmaya hazırlanıyor. Orta Doğu'yu kan gölüne çeviren İsrail'in Arz-ı Mevud hayali sonucu Anadolu'ya saldırmaya cesaret edip etmeyeceği merak konusu...

Müstafi Tümamiral Cihat Yaycı, katıldığı bir televizyon programında bölgedeki son durumu değerlendirdi.  Türk DEGS Başkanı ve İstanbul Topkapı Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Cihat Yaycı'nın çarpıcı açıklamalarda bulundu.


İRAN İSRAİL'E ALAN AÇTI

İran'ın İsrail'e düzenlediği saldırı ile Ortadoğu'da İsrail'e alan açıldığını belirten Cihat Yaycı, şimdi de Suriye'nin tehlikede olduğunu söyledi.

Nihai hedef Anadolu mu? Cihat Yaycı'dan çarpıcı sözler:


İSRAİL DOLAYLI KOMŞUMUZ OLUR

Bölgede Türkiye'ye ilişkin tehlikeye dikkat çeken Yaycı, terör örgütü PKK/YPG'nin Suriye'de kontrol ettiği alan ile güney bölgesinden İsrail'in buluşması durumunda Türkiye ile İsrail'in dolaylı olarak komşu olacağını söyledi. 


Nihai hedef Anadolu mu? Cihat Yaycı'dan çarpıcı sözler:

"HİÇBİR DEVLET TÜRK ORDUSUYLA SAVAŞA CESARET EDEMEZ"

Türkiye'nin yaşanan gelişmelere karşı tedbir alması gerektiğini ifade eden Yaycı, Türk ordusunun gücünün de altını çizdi. Yaycı şunları kaydetti:

"Değil İsrail, dünyada hiçbir devlet Türkiye ile cephe savaşına giremez. Neden giremez? Çünkü Türk Silahlı Kuvvetleri son derece güçlüdür. Ve yaşayan ve savaşan en güçlü ordudur. Tartışmasız söylüyorum. Savaş tecrübesi hiçbir orduyla kıyaslanmayacak derecede üstündür Türk ordusunun."

Kaynak: Türkiye Gazetesi

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...