Olay yeri Samsun: Gelin 14, damat 17 yaşında!

Kaynak: Anadolu Ajansı
- Güncelleme:
Olay yeri Samsun: Gelin 14, damat 17 yaşında!
Gündem Haberleri  / Anadolu Ajansı

Samsun'da bir düğünü denetleyen jandarma ekipleri gelinin 14 yaşında olduğunu tespit etti. Gelin koruma altına alınırken anne ve babalar ile 17 yaşındaki damada kelepçe takıldı. 

Olay Samsun'un Bafra ilçesine bağlı Dededağı Mahallesi'nde gerçekleşti. 

Düğünleri denetlemek için icra ettikleri devriye faaliyetinde, damat ile gelinin reşit olmadığını tespit etti.

ÇOCUK KORUMA ALTINDA

Bafra Cumhuriyet Başsavcılığı'nca konuya ilişkin soruşturma başlatılırken, 14 yaşındaki gelin İ.G. koruma altına alındı.

Savcılık talimatıyla jandarma ekipleri, gelinin annesi G.G, babası İ.G, damadın annesi H.D. ve babası O.D. ile 17 yaşındaki damat S.E.D'yi gözaltına aldı.

Şüpheliler, işlemleri için jandarma karakoluna götürülürken, olayla ilgili soruşturma sürüyor.

ADLİ KONTROL ŞARTIYLA SERBEST KALDILAR

Kız çocuğunun anne ve babası ile 17 yaşındaki damat adayı ise İlçe Jandarma Komutanlığı'ndaki işlemlerinin ardından sevk edildikleri Bafra Adliyesinde adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Kaynak: Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...