Pençe-Kilit bölgesinden acı haber! 1 asker şehit oldu, 2 terörist öldürüldü

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Sondakika, Haber, Ayrıntı, Haber

Gündem Haberleri

Milli Savunma Bakanlığı Pençe-Kilit Bölgesi'nde Uzm. Çavuş Cebrail Acar'ın şehit olduğunu duyurdu. MSB'den yapılan açıklamaya göre 2 terörist öldürüldü. Şehidin acı haberi memleketi Konya'daki ailesine iletildi. Evli ve 2 çocuk babası olan şehidin evine Türk bayrağı asıldı.

Milli Savunma Bakanlığı, Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde, bölücü terör örgütü mensuplarıyla sağlanan temasta İstihkam Uzman Çavuş Cebrail Acar'ın şehit olduğunu açıkladı.

KUZEY IRAK'TA 1 ASKER ŞEHİT OLDU

Milli Savunma Bakanlığı, bugün Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde, bölücü terör örgütü mensuplarıyla sağlanan temasta İstihkam Uzman Çavuş Cebrail Acar'ın şehit olduğunu duyurdu.
Pençe-Kilit bölgesinden acı haber! 1 asker şehit oldu, 2 terörist öldürüldü - 1. Resim

KANI YERDE KALMADI: 2 TERÖRİST ÖLDÜRÜLDÜ

Açıklamada, temas sırasında 2 teröristin etkisiz hale geldiği belirtilerek, "Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz" ifadelerine yer verildi.

ŞEHİT HABERİ MEMLEKETİNE ULAŞTI

Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde teröristlerle çıkan çatışmada yaralanan ve kurtarılamayarak şehit olan Uzman Çavuş Cebrail Acar’ın acı haberi Konya’nın Ereğli ilçesindeki ailesine ulaştı.
Pençe-Kilit bölgesinden acı haber! 1 asker şehit oldu, 2 terörist öldürüldü - 2. Resim

ŞEHİT EVİNE TÜRK BAYRAKLARI ASILDI

Uzman Çavuş Cebrail Acar’ın (33) şehit haberi Ereğli ilçesi Cahı Mahallesi'nde yaşayan ailesine yetkililer tarafından verildi. Haberin ardından şehidin evine Türk bayrakları asıldı. Evin önünde sağlık ekipleri de hazır bekledi. Şehit
Acar’ın evli ve 2 çocuk babası olduğu öğrenildi.

ŞEHİD İÇİN TÖREN DÜZENLENDİ

Şehit olan Uzman Çavuş Cebrail Acar için Şırnak’ta tören düzenlendi. 23. Piyade Tümen Komutanlığı’nda gerçekleştirilen törende Uzman Çavuş Cebrail Acar’ın Türk bayrağına sarılı naaşı alana getirilerek katafalka konuldu. Törende saygı duruşunda bulunuldu. Şehidin öz geçmişi okundu. Yapılan duanın ardından şehidin naaşı Şırnak Şerafettin Elçi Havalimanına götürüldü. Hava yolu ile şehidin naaşı memleketi Konya’nın Ereğli ilçesine gönderildi.
Pençe-Kilit bölgesinden acı haber! 1 asker şehit oldu, 2 terörist öldürüldü - 3. Resim
 
Basına kapalı olarak gerçekleştirilen törene, Şırnak Valisi Cevdet Atay, 23. Piyade Tümen Komutanı Tümgeneral Emre Tayan, Şırnak Belediye Başkan vekili Şemsettin Barış, Şırnak İl Jandarma Komutanı Murat Bulut, Şırnak İl Emniyet Müdürü Cemal Dalman, askeri birlikler, polis ve özel harekat ekipler, STK temsilcileri, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.
Düzenleyen:  - Gündem
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...