samdan
camii
hayirli-ramazanlar

Sakarya'daki makarna fabrikasındaki patlamada müdür tutuklandı!

Kaynak: Anadolu Ajansı
- Güncelleme:
Sakarya'daki makarna fabrikasındaki patlamada müdür tutuklandı!
Gündem Haberleri  / Anadolu Ajansı

Sakarya'nın Hendek ilçesinde bir kişinin öldüğü, 30 kişinin yaralandığı makarna fabrikasındaki patlamaya ilişkin gözaltına alınan 6 şüpheliden 1'i tutuklandı. Aralarında fabrika sahiplerinin de bulunduğu 5 kişinin serbest kaldığı öğrenildi.

Feci olay geçtiğimiz günlerde Sakarya'nın Hendek ilçesindeki bir makarna fabrikasında meydana geldi. Fabrikadaki büyük patlamada can pazarı yaşandı, 1 kişi hayatını kaybederken 30 kişi de yaralandı. Olaya ilişkin yeni bir gelişme yaşandı. Hendek Cumhuriyet Başsavcılığınca başlatılan soruşturma kapsamında gözaltına alınan ve adliyeye sevk edilen aralarında fabrika sahipleri ve yöneticilerinin de bulunduğu 6 zanlının savcılıktaki işlemleri tamamlandı.

Sakarya'daki makarna fabrikasındaki patlamada müdür tutuklandı! - 1. Resim

PATRON SERBEST KALDI, MÜDÜR TUTUKLANDI

Şüphelilerden 3'ü tutuklama, 3'ü adli kontrol talebiyle nöbetçi sulh ceza hakimliğine sevk edildi. Şüphelilerden fabrika müdürü V.U. tutuklandı, aralarında fabrika sahiplerinin de bulunduğu 5 şüpheli adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Sakarya'daki makarna fabrikasındaki patlamada müdür tutuklandı! - 2. Resim

SORUŞTURMANIN GEÇMİŞİ

Hendek Cumhuriyet Başsavcılığınca başlatılan soruşturma kapsamında aralarında fabrika sahipleri ve yöneticilerinin de bulunduğu 7 zanlı ifadeye çağrılmış, sorgu ve işlemlerinin ardından şüphelilerden 6'sı gözaltına alınmış, 1'i ise salıverilmişti.

Sakarya'daki makarna fabrikasındaki patlamada müdür tutuklandı! - 3. Resim

NELER OLMUŞTU?

Hendek ilçesindeki makarna fabrikasında 15 Eylül'de meydana gelen patlama ve ardından çıkan yangında yaralanan 30 kişi, sağlık ekiplerince Hendek ve Akyazı ilçeleri ile Düzce ve Kocaeli'deki hastanelere kaldırılmıştı.

Sakarya'daki makarna fabrikasındaki patlamada müdür tutuklandı! - 4. Resim

Sağlık Bakan Yardımcısı Halim Özçevik, biri çocuk, 3'ü itfaiye eri 30 kişinin yaralandığını, 2 kişinin entübe durumda olduğunu duyurmuştu. Soğutma çalışmaları sırasında ise işçilerden Mesut Şimay'ın (27) cansız bedenine ulaşılmıştı.

Kaynak: Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...