Şanlıurfa deprem konutları kura çekimi sonuçları || Listede adım var mı, bana mı çıktı mı? Kura çekim sonucuna nereden bakılır?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Şanlıurfa deprem konutları kura çekimi sonuçları || Listede adım var mı, bana mı çıktı mı? Kura çekim sonucuna nereden bakılır?
Gündem Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Şanlıurfa deprem konutları teslim edilmeye başlandı. Deprem konutları için anahtar teslimi ve kura çekimi bugün yapılıyor. Kahramanmaraş merkezli depremlerde evi yıkılan ve ağır hasar gören depremzedeler Şanlıurfa deprem konutları kura çekimi sonuçlarını merak ediliyor. Listede adım var mı, bana mı çıktı mı? Kura çekim sonucuna nereden bakılır? Detaylar haberimizde

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremleri sonrası Şanlıurfa'da 10 bin 538 yapı ağır hasarlı, yıkık ve acil yıkılacak olarak kayıtlara geçti. Depremde evlerini kaybeden depremzedelere teslim edilmek üzere TOKİ tarafından yapılan Şanlıurfa deprem konutları yapıldı. Vatandaşlar Deprem konutları kura sonuçlarını araştırıyor. Peki, Listede adım var mı, bana mı çıktı mı? Kura çekim sonucuna nereden bakılır? 

ŞANLIURFA DEPREM KONUTLARI KURA ÇEKİMİ NE ZAMAN?

Deprem konutları kura çekimi bugün Harran Üniversitesi Kapalı Spor Salonu'nda düzenlenecek. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın törene katılımıyla deprem konutları kura çekimi sonuçları belli olacak. 

ŞANLIURFA DEPREM KONUTLARI KURA ÇEKİM SONUCUNA NEREDEN BAKILIR?

Vatandaşlar listede adı olup olmadığını e-Devlet üzerinden bakabilir. Kura listesi e-Devlet üzerinden ve AFAD'ın internet sayfasında duyurulacak. Deprem Konutlarına hak kazanıp kazanmadığını kontrol etmek isteyen vatandaşlar e-Devlet üzerinden "Hak Sahipliği Kura Sonucu Sorgulama" ekranından görebilir.

KURA ÇEKİMİ SORGULAMA EKRANI İÇİN TIKLAYINIZ!

 

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...