Servetnur'un kahreden ölümü! Son anları kameraya yansıdı, canını kurtarmak istemişti...
Kahreden olay Nevşehir'de yaşandı. Eski eşi tarafından takip edilen 26 yaşındaki Servetnur Ş. sokak ortasında silahlı saldırıya uğradı. Talihsiz kadın canını kurtarmak için koşarak bir dükkana sığındıysa da olmadı, kaldırıldığı hastanede vefat etti. Son anları ise iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.
Olay, akşam saatlerinde Güzel Yurt Mahallesi 215. Sokak'ta meydana geldi. 26 yaşındaki Servetnur Ş. sokakta yürürken boşandığı eşi Emre Y. (26) arabası ile peşine takıldı. Takip edildiğini anlamayan kadın sokak ortasında silahlı saldırıya uğradı.
CANINI KURTARMAK İÇİN İŞ YERİNE SIĞINDI
Canını kurtarmak için olay yerinden kaçan kadın, aynı sokaktaki bir binanın giriş katında bulunan bir iş yerine sığınarak yardım istedi. Çalışanlar durumu hemen yetkililere haber verdi. İhbar sonrası adrese sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.
SERVETNUR KURTARILAMADI
Sağlık ekipleri ağır yaralanan Servetnur Ş.'yi hastaneye kaldırırken polis olay yerinde inceleme başlattı. Servetnur Ş. ise yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.
KATİL KOCA TESLİM OLDU
Olay yerinden kaçan Emre Y. ise cinayette kullandığı silahı yol üstünde bir barakaya atarak polis ekiplerine teslim oldu. Gözaltına alınan Emre Y. daha sonra Nevşehir Devlet Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirildi.