Sinan Oğan uzun zaman sonra iftar programında ortaya çıktı
Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş ve Azerbaycan Cumhuriyeti Dini Kurumlardan Sorumlu Devlet Komitesi Başkanı Ramin Memmedov, Iğdır’da düzenlenen iftar programında bir araya geldi. Uzun süredir gözlerden uzak olan Sinan Oğan’ın da iftara katıldığı görüldü.
Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Iğdır'da Azerbaycan Cumhuriyeti Dini Kurumlardan Sorumlu Devlet Komitesi Başkanı Ramin Memmedov ile Iğdır’da düzenlenen iftar programına katıldı.
İftara, Ali Erbaş ve Ramin Memmedov'un yanı sıra AK Parti Iğdır Milletvekili Cantürk Alagöz ve İstanbul Milletvekili Şamil Ayrım, Iğdır Valisi Ercan Turan, STK temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.
İFTARA SİNAN OĞAN DA KATILDI
İftar programına uzun süredir gözlerden uzak olan MHP 24. Dönem Iğdır Milletvekili Sinan Oğan’ın da katıldığı görüldü.
Kaynak: Türkiye GazetesiEditör: Mahmut Ekinci