Sokak röportajında Hazreti Muhammed'e hakaret eden şahıs tutuklandı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Gündem Haberleri

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, sosyal medyadan Peygamber Efendimiz Hazreti Muhammed hakkında hakaret içerikli, çirkin ve provokatif ifadelerde bulunan şahsın tutuklandığını duyurdu.

Bir sokak röportajında Peygamber Efendimiz Hazreti Muhammed'e yönelik hakaret içerikli konuşmalar yapan şahıs, hakkında yeni bir gelişme yaşandı. Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, söz konusu şahsın tutuklandığını duyurdu.

HALKI KİN VE DÜŞMANLIĞA SEVK ETME SUÇUNDAN TUTUKLANDI 

Bakan Tunç, "Sosyal medyada paylaşılan bir video içeriğinde yer alan Sevgili Peygamberimiz hakkında hakaret içerikli, çirkin ve provokatif ifadelerle ilgili Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan adli soruşturma kapsamında şüpheli Z.K. 'Halkı kin ve düşmanlığa alenen tahrik etme' suçundan gözaltına alınmış ve çıkarıldığı Küçükçekmece Nöbetçi Sulh Ceza Hâkimliğince tutuklanmıştır." dedi.

"SORUŞTURMA TİTİZLİKLE SÜRDÜRÜLMEKTEDİR" 

Bakan Tunç sözlerini şöyle sürdürdü: "Soruşturma titizlikle sürdürülmektedir. Milli ve manevi değerlerimizi aşağılamaya kimsenin hakkı yoktur. Milletimiz arasında nifak çıkarmak ve birliğimizi bozmak isteyenlere asla müsaade edilmeyecektir."

Düzenleyen:  - Gündem
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Halil Erdoğan 24 Temmuz 2024 05:33

Görülecek tir ki paralı provakatör çıkacaktır... Vatana ihanet den yargılanması bizce...

mesut23 Temmuz 2024 19:53

hz muhammed s.a.v ona yapılan hakaret Allah indidn de makbul değildir ancak zavallı mahlukat için cehennem azabı Allah indin de makbuldür

Recep oþo23 Temmuz 2024 18:40

İblis onun yardımcıları ve insan şeytanları kıyamete kadar boş durmayacak ALLAH in laneti bu kafirlerin üzerine olsun

Sonraki Haber Yükleniyor...