Suç makinesi boksöre 'özel harekat' baskını
Bursa'da çok sayıda suç kaydı olan boksör önce komşularını sonra polisi çileden çıkardı. Özel harekat polislerinin devreye girmesiyle gözaltına alınan boksörün yakalandıktan sonraki pişkin sözleri ise pes dedirtti.
Olay Bursa'nın Yıldırım ilçesinde gerçekleşti. İsmet Kahraman isimli boksör, gece saatlerinde son ses şarkı açarak mahalleliyi ayağa kaldırdı.
Müziği bir türlü susturamayan mahalleli polis ekiplerini aradı. İhbar üzerine kapıya gelen polis, 5. katta oturan Kahraman'ın kendilerine silah çektiğini görünce hemen siper aldı.
POLİSİ KENDİSİNE YAKLAŞTIRMADI
Polisi kapıya yaklaştırmayan Kahraman, tüm uyarılara rağmen silahını bir türlü bırakmadı İçeri giremeyen ekipler, Özel Harekat Ekiplerinden destek istedi.
PİŞKİN SÖZLER...
Olay yerine gelen özel harekat ekipleri koçbaşıyla kırdıkları kapıdan içeri girerek saldırganı gözaltına aldı. İşlemleri yapılmak üzere emniyete götürülen şüpheli basın mensuplarını görünce “Allah'ın rahmeti üzerinize olsun” dedi.
Gözaltına alınan şüphelinin mahalleyi kırmızı alarma geçirdiği anlar ise kameraya anbean yansıdı.
Yatırın falakaya