Tarihi Suriye Pasajı'nda yangın! Alevler kontrol altına alındı
İstanbul Beyoğlu'nda bulunan tarihi Suriye Pasajı'nda yangın çıktı. Bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi sevk edilirken alevler kısa sürede kontrol altına alındı
Beyoğlu İstiklal Caddesi'nde bulunan pasajın 4. katındaki ikamette henüz bilinmeyen nedenle yangın çıktı. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.
MADDİ HASAR MEYDANA GELDİ
Ekiplerin çalışması sonucu kontrol altına alınan yangın söndürüldü. Yangın nedeniyle pasajda hasar oluştu. Beyoğlu Kaymakamı Abdullah Atakan Atasoy, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, tarihi Suriye Pasajı olarak bilinen 5 katlı iş hanının dördüncü katında ikamet olarak kullanılan bölümünde çıkan yangının itfaiye ekiplerinin yoğun müdahalesiyle söndürüldüğünü belirtti.
Bölgeye giderek, yetkililerden bilgi aldığını kaydeden Atasoy, "Yangında can kaybı ve yaralanma yaşanmamıştır. Polis ekiplerimiz çevrede tedbir alırken olay hakkındaki incelemeler devam ediyor." ifadelerini kullandı.