Tatil bölgesinde hükümlülere iş imkanı! Denetimli serbestlikten yararlanan ve eski hükümlüler için başvurular başladı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Tatil bölgesinde hükümlülere iş imkanı! Denetimli serbestlikten yararlanan ve eski hükümlüler için başvurular başladı
Gündem Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Muğla’da denetimli serbestlikten faydalanan ve eski hükümlülerin meslek edinmeleri, iş başında eğitim almaları ve meslek sahibi olmaları için geçen ay protokol imzalanmıştı. İmzaların ardından bugün iş başvuruları başladı.

Denetimli Serbestlikten yararlanan ve eski hükümlüleri kapsayan protokol Muğla Cumhuriyet Başsavcısı Oğuzhan Dönmez ve otel zinciri firma yetkilileri arasında imzalanmasının ardından başvurular başladı.

Bodrum’dan Alanya’ya kadar uzanan sahil bandında 16 tesisiyle hizmet veren oteller zinciri, denetimli serbestlikten yararlanan ve eski hükümlülerin otellerinde istihdam edilmelerini sağlamak amacıyla mevsimlik olarak personel istihdam edecek.

TAM MAAŞLI VE SİGORTALI

Proje ile denetimli serbestlikten yararlanan bireylerin özel sektörde iş bulmaları, meslek edinerek ekonomik bağımsızlık kazanmaları ve sosyal hayata uyum süreçlerinin desteklenmesi amaçlanıyor.

Oteller bünyesinde tüm birimlerde çalıştırılmak üzere konaklama, yemek dahil, tam maaşlı ve sigortalı personeller alınacak. Denetimli serbestlikten yararlanan ve eski hükümlüler başvurularını Muğla Cumhuriyet Başsavcılığı Denetimli Serbestlik Müdürlüğüne bizzat gelerek yapacaklar.

Tatil bölgesinde hükümlülere iş imkanı! Denetimli serbestlikten yararlanan ve eski hükümlüler için başvurular başladı - 1. Resim

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...