Tekirdağ'da bir binada yangın çıktı, can pazarı yaşandı! 6 kişi hastanelik oldu

Kaynak: Anadolu Ajansı
- Güncelleme:
Gündem Haberleri  / Anadolu Ajansı

Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde bir apartmanda yangın çıktı. İnsanlar büyük korku yaşarken adrese çok sayıda ekip sevk edildi. İlk belirlemelere göre dumandan etkilenen 6 kişi hastaneye kaldırıldı.

İlçeye bağlı Gazi Mustafa Kemalpaşa Mahallesi'nde bir apartmanın çatı katında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye, 112 Acil Sağlık ve polis ekibi sevk edildi.

MAHSUR KALDILAR

Yoğun duman nedeniyle binada mahsur kalanlar itfaiye ekiplerince tahliye edildi. Dumandan etkilenen 6 kişi Çerkezköy Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan apartman sakinlerinin genel sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

İtfaiye ekiplerinin çalışmasıyla söndürülen yangın hasara neden oldu.

Kaynak: Anadolu Ajansı

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...