Tekirdağ'da villada dehşet! Anne ve 8 yaşındaki kızı ölü bulundu, babanın durumu ağır
Tekirdağ'ın Marmaraereğlisi ilçesinde ihbar üzerine bir villaya giden ekipler, anne ve 8 yaşındaki kızını ölü buldu. İlk belirlemelere göre babanın eşi ve çocuğunu silahla öldürdükten sonra intihara teşebbüs ettiği ifade edildi. Şahsın ayrıca intihar mektubu bıraktığı tespit edildi.
Tekirdağ bugün korkunç bir olaya sahne oldu. Marmaraereğlisi'nde bir villada silah sesi ihbarı üzerine harekete geçen ekipler şoke eden bir manzarayla karşılaştı.
Edinilen bilgiye göre Yeniçiftlik Mahallesi Kamelya 43 Sokak’ta bulunan Özpolatlar 1 Sitesi’ndeki 2 katlı villada N.O. isimli şahıs, iddiaya göre birlikte yaşadığı S.L. adlı kadını ve kızı Ş.O.'yu tabanca ile vurdu, ardından aynı silahla intihara teşebbüs etti.
ÖLDÜRÜP İNTİHAR ETTİ
Kısa sürede olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. S.L. ve Ş.O.'nun cansız bedeniyle karşılaşan ekipler, ağır yaralı halde bulunan N.O.'yu ise ilk müdahalesini yaptıktan sonra hastaneye sevk etti.
MEKTUP BIRAKMIŞ!
Olay yerinde yapılan incelemede, şahsın bir intihar mektubu bıraktığı tespit edildi. Konu hakkında cumhuriyet savcısına bilgi verilerek soruşturma başlatıldı.