Turistler İstanbul depremine Ayasofya'da yakalandı! Korku dolu anlar kamerada

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Gündem Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

İstanbul'da dün öğle saatlerinde meydana gelen 6.2 büyüklüğündeki depreme Ayasofya-i Kebir Camii Şerifi'nde yakalanan yerli ve yabancı turistler büyük panik yaşadı. İnsanların kendilerini can havli ile dışarı atmaları cep telefonu kamerasına yansıdı.

İstanbul'un Silivri açıklarında dün saat 12.49'da 6.2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Kimi vatandaş depreme evinde kimi gittikleri mekanlarda yakalandı. Bu yerlerden biri de Ayasofya-i Kebir Camii Şerifi oldu.

DEPREME AYASOFYA'DA YAKALANDILAR

Ayasofya-i Kebir Camii Şerifi'ndeki yerli ve yabancı turistler depremle birlikte kendilerini dışarı attı. Tarihi caminin içinde yaşanan panik anları kameraya yansıdı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...