TUSAŞ şehitleri için canlı yayında gözyaşları: Bu acıyı hissetmek için...
Ankara'da TUSAŞ'a yönelik hain terör saldırısında 5 vatandaşımız şehit oldu, 22 kişi de yaralandı. Şehitlerimizin cenazeleri bugün defnedilirken, TRT Haber spikeri Zeynep Bulut Şenel, TUSAŞ şehitlerinin cenaze törenini canlı yayında aktarırken gözyaşlarına hakim olamadı.
Ankara'nın Kahramankazan ilçesinde bulunan Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ.'ye (TUSAŞ) düzenlenen terör saldırısında 5 kişi şehit olurken, 22 kişi de yaralandı.
GÖZYAŞLARINA HAKİM OLAMADI
Şehitlerin cenaze töreni TRT Haber ekranlarında canlı olarak izleyicilere aktarılırken, Günün İçinden programının tecrübeli sunucusu Zeynep Bulut Şenel, bu yayında gözyaşlarına hakim olamadı.
‟BELKİ YAKINI DEĞİLİZ AMA...”
Hain saldırıda şehit düşmeden önce eşinin evlilik yıldönümü için gönderdiği çiçeği almak için aşağı inen Zahide Güçlü hakkında detayları aktaran Şenel, Programda duygusal anlar yaşayan izleyicilerden özür dileyerek, "Belki yakını değiliz ama bu acıyı hissetmek için akraba olmaya gerek yok" dedi.