Uçuruma devrilen minibüs cayır cayır yandı: Ölü ve yaralılar var
Adana'da, tarım işçilerini taşıyan minibüs önce uçuruma devrildi sonra yanmaya başladı. Katliam gibi kazada hastaneye kaldırılan yaralılardan birinin daha hayatını kaybetmesiyle ölü sayısı 4'e yükseldi.
Adana'da, tarım işçilerini taşıyan ve sürücüsü henüz tespit edilemeyen minibüs Karaisalı ilçesi Gildirli Mahallesi'nde uçuruma devrildikten sonra alev aldı.
İhbar üzerine olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Adana Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekiplerinin çalışmasıyla yangın söndürüldü.
4 ÖLÜ, 18 YARALI
Sağlık ekipleri minibüsteki 3 kişinin hayatını kaybettiği belirledi. Yaralanan 7'si çocuk 18 kişi, ekiplerin ilk müdahalesinin ardından hastanelere kaldırıldı.
Hastaneye kaldırılan yaralılardan 1 kişinin daha hayatını kaybetmesiyle ölü sayısı 4'e yükseldi. Kazayla ilgili soruşturma sürerken ölenlerin cenazeleri otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu Morgu'na getirilmeye başlandı.