Vahşet adım adım gelmiş! Semih Çelik'in babasına sorduğu soru kan dondurdu

Editör:
- Güncelleme:
Gündem Haberleri

İkbal Uzuner ve Ayşenur Halil'i katleden, ardından intihar ederek hayatına son veren Semih Çelik hakkında yeni detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. Semih'in cinayetleri işlemeden bir gün önce babasına sorduğu soru vahşetin adım adım geldiğini gösterirken, 5'li bıçak seti detayı da dikkat çekti.

Türkiye, İkbal Uzuner ve Ayşenur Halil'i vahşice katleden Semih Çelik'i konuşuyor. 19 yaşındaki genç kızları gözünü kırpmadan canice öldüren ve ardından Fatih'te surlardan atlayarak intihar eden Semih Çelik, ardında birçok soru işareti ve gözü yaşlı aileler bıraktı.

Çelik'in cinayetleri neden işlediği araştırılırken ortaya çıkan her yeni bilgi adeta kan donduruyor ve vahşetin adım adım nasıl geldiğini gözler önüne seriyor...


İkbal Uzuner, Semih Çelik, Ayşenur Halil
İkbal Uzuner, Semih Çelik, Ayşenur Halil

"BABA SENİ NASIL ÖLDÜREYİM?"

Ülkeyi kahreden ve milyonları ayaklandıran cinayetlerden sonra Semih'in babası A. Çelik polise ifade verdi. Babanın polislere "Kızları tanırım. Onlar öldürülmeden 1 gün önce iş çıkışı yorgun halde eve geldim. Semih bana 'Baba seni nasıl öldüreyim?' diye sordu. Bunu defalarca tekrar etti. Sorunları vardı. Ancak kimse yardımcı olamadı" dediği öğrenildi. 


Çelik, İkbal Uzuner'i öldürdükten sonra intihar etti
Çelik, İkbal Uzuner'i öldürdükten sonra intihar etti

BIÇAK SETİ DETAYI

Cani Semih Çelik’in her iki cinayette de 5’li bıçak seti kullandığı belirlendi. Yeni Şafak’ın haberine göre; bir süre kasaplık yapan Çelik’in aldığı bıçak setini cinayetten önce Edirnekapı surlarına götürdüğü tespit edildi.


Semih Çelik'in bir sene önce paylaştığı video kan dondurdu
Semih Çelik'in bir sene önce paylaştığı video ortaya çıktı.

TELEFONLAR İNCELEMEDE

Korkunç cinayetlere kurban giden 2 genç kız ve Semih Çelik'in dijital materyalleri inceleme altında. Gençlerin cep telefonu ve bilgisayarlarından ulaşılacak bilgi üzerine operasyon yapılacak.

Baba A. Çelik’in oğlunun kasapta çalışırken uyuşturucuya alıştığını söylemesi üzerine de İstanbul Narkotik Şube ekipleri Semih’in uyuşturucuyu kimden aldığını bulmak için çalışma başlattı.


İkbal Uzuner, Semih Çelik, Ayşenur Halil
İkbal Uzuner, Semih Çelik, Ayşenur Halil

"KUTULAR SANA HASTA" DETAYI

Vahşetin yaşandığı surda "Kutular sana hasta" yazısı dikkat çekmişti. Sprey boyayla yazılan bu yazının, olay günü değil, daha önce  yazıldığı kaydedildi.

Semih atlarken arkasında görülen kişinin de olaya müdahale etmek isteyen bir polis olduğu açıklandı.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...